Scoringsklubb

Støtt Blindheim Idrettslag

Scoringsklubb

Vi har fått noen henvendelser fra medlemmer om vi kunne starte opp vår egen "Scoringsklubb" i år, og den utfordringen har vi tatt på strak arm. Takket være gavmilde samarbeidspartnere som har stilt opp med premier har dette latt seg realisere på rekordtid!

Hva er dette?

Ved å registrere deg på denne lenken blir du med i scoringsklubben vår. Du fyller ut ditt navn, mobilnummer, epostadresse, hvilket beløp du vil gi per scoring og hvor hvilken maksgrense du vil gi gjennom sesongen. Du må registrere deg med din kortinformasjon. Trener Magne Elde garanterer minst 50 mål! Pengene blir automatisk trukket på slutten av hver måned.

Hvorfor skal du være med?

I tillegg til at du er med på å støtte arbeidet i Blindheim Idrettslag er du med i trekning av flotte premier fra et utvalg av våre samarbeidspartnere. På hver hjemmekamp trekker vi en heldig vinner av ett eller flere gavekort hos våre samarbeidspartnere. I tillegg trekker vi ut en hovedvinner etter sesongen som får hele 2000 kroner i gavekort hos vår dyktige samarbeidspartner Eurospar Blindheim! Det kan komme godt med til julehandelen i år!

Premiene du kan vinne

Eurospar Blindheim - 2000 kroner i gavekort.
AMFI Moa - 5 gavekort á 500 kroner.
Nakkens Bilverksted - gratis EU-kontroll.
Hans og Hennes Frisør - 500 kroner i gavekort.
Aktiv Trening - 3 gavekort med én måned fri trening.
Shell Vegsund - 3 XXL vaskehefter.

Det trekkes en til to vinner på hver hjemmekamp!

Støtt Blindheim Idrettslag gjennom scoringsklubben, så kan du altså vinne flotte premier!

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift