Relansering av kiosken

Ny kvalitetssignering på A-laget

Ny kvalitetssignering på A-laget

Det er med stor glede at vi kan presentere vårt siste tilskuddet til A-laget i fotball. Fra og med kveldens kamp mot Vigra Idrettslag kan du få kjøpe svinemør fra Hole Kjøtt i kiosken vår! Denne kortreiste delikatessen supplererer breddefotballen vi serverer på en ypperlig måte. 

Holes Svinemør i all sin prakt på "Svinemør photoshoot"

Nytt kioskkonsept

I år har vi forsiktig lansert vårt nye kioskkonsept som vi kaller "sunn og lokal". Vi har ryddet litt opp i utvalget av varer, og har blant annet fjernet brus, sukkertøy og sjokolade fra "hverdagskiosken". Vi ønsker at varene vi selger enten skal være sunn(ere) eller lokale, både fordi vi som idrettslag har en misjon om å bedre folkehelsa, og ikke minst fordi vi ønsker å bruke lokale leverandører.

Smoothies

Blant de nye produktene håper vi at dere setter pris på smoothies fra Bendit. Vi har flere varianter, og forsøker oss litt fram i starten på hvilke som er populære. Vi har også mulighet til å ta inn andre benditprodukter på utvalgte arrangementer. 

Oppgradering av kiosken i Blindheimshallen

Vi har også vært så heldige at kommunen har stått på for å bedre forholdene i kiosken inne i Blindheimshallen. HTH Kjøkkenforum har levert innreding, og Kjell Magnussen fra kommunen og Randi fra administrasjonen har stått på for å få kiosken klar. Det som tidliger var et lagerrom har blitt gjort om til et kombinert lagrings- og arbeidsrom, hvor det nå blir lett å kutte frukt, grønt og tilberede andre enkle måltider. Vi håper at det gjør det enda litt kjekkere å stå i kiosken for Blindheim Idrettslag.

Randi malte både kjøkken og lager i påska

Nytt lager med arbeidsbenk i Blindheimshallen

 

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift