Sommeravslutning med sponsorene

Frokosttreff på storsalen

Sommeravslutning med sponsorene

Blindheim Idrettslag har mange lojale og dyktige sponsorer som gjør mye for oss, og på sommeravslutningen med sponsorene fikk vi anledning til å gi litt tilbake til dem som betyr så mye for oss. Eurospar Blindheim disket opp med en herlig frokost, og etter et godt måltid hadde vi flere mini-foredrag til våre inviterte gjester.

Viktigheten av sponsorene

Daglig leder i idrettslaget fortalte litt om hva vi holder på med, og understrekte betydningen av sponsorene for at vi skal opprettholde det tilbudet vi har. Om vi ser bort i fra den store dugnadsinnsatsen i klubben vår, betalte våre mange sponsorer faktisk mer til idrettslaget enn vi tok i egenbetaling via medlemskontingent og aktivavgift fra alle våre aktive i fjor! Støtten vi får fra disse bedriftene er dermed helt avgjørende for at vi kan ta en lavest mulig pris for deltakelse i klubben vår.

Sindre og Robert fra Eurospar Blindheim disket opp med ordentlig godsaker til oss.

Samfunnsansvar i Blindheim Idrettslag

Vi hadde også med oss Morten Oksavik fra NAV Sykkylven som fortalte om aktivitetsplikten som ble innført i år, og om NAVs plan for å få flest mulig tilbake i arbeidslivet. Sammen er vi i startgropa i et forsøk på å kunne tilby arbeidstrening for ungdom som trenger å få praktisk arbeidserfaring, og en myk start før de skal få prøve seg ute i næringslivet. 

Celebert besøk

I tillegg til Magne Elde som fortalte om FFO-satsningen i klubben, fikk vi storfint besøk av en lang rekke kjente personligheter. Alt fra Eyvind Hellstrøm til Martin Ødegaard og Leo Ajkic tok turen innom. Alt i Sven Giskes skikkelse. Vår nye arrangementsansvarlig i fotballen kunne ivrig fortelle om hans planer om å gjøre sønnen Sander (1) til fotballproff i det store utland. Hvordan det går med den ivrige fotballpappa vil tiden vise....

Vi takker for besøket, og ønsker våre sponsorer og medlemmer en riktig god sommer.

Sjekk gjerne ut Eurospar Blindheims rikholdige cateringmeny!

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift