Blindheim med tidenes Norway Cup-prestasjon

Av Hogne Worren

Blindheim med tidenes Norway Cup-prestasjon

Skrevet av Hogne Worren.

GULL,SØLV OG BRONSE!!

Nei det er ikke vinter og langrenn vi snakker om. Det er fotball i verdens største turnering. En turnering som samler over 30000 spillere og 2000 lag.

Det er prestisje i denne turneringen og Blindheim har siste to årene hatt finale-lag i jenteklassen.

Derfor var det en viss forventning også i år og spesielt til vårt gode J17 lag, og muligens var forventningene for store selv om trenerene forsøkte å nedtone dette.

Jentene feide igjennom innledene og vant med hele 24-0 til sammen, og så gikk de på en smell med en kamp som mange kunne tenkt å gjøre om igjen.

Slik er Norway cup. Det er rett ut og ferdig med det.

Derfor er det strålende og utrolig kjekt at det kommer flere på scenen som kan ta over, og som har hatt disse som forbilder over flere år.

Vi som trener år ut og år inn, i all slags vær og vind vet hvilke fantastiske jenter og gutter vi har, og som kan nå så langt de bare vil. Vi glemmer heller ikke at vi skal se ALLE og det gjelder også de som ikke helt er i fremste rekke, men som vokser og vokser med oppgavene. Det gir en utrolig følelse og er svært spesielt. Da har jeg i allefall klumpen i halsen når jeg ser den glede som blir gitt. 

Våre J13 jenter fikk nye helter. Maria i mål som skalv som et aspeløv og leverte i straffekonken. Ubetalelig spennende. Josefine med verdens lengste tå og skli taklinger som det luktet svidd av.

Langskuddene til Guro som er av høy klasse.

Thea en luring på kanten.

Kan ramse opp i det uendelige.

Gutta da…som var nærmest i oppløsning og som det er nærmest et eget under hvor man har reist seg og som kan være et eksempel for andre lag som sliter..(se egen artikkel)

Fikk rapporter underveis. 8-0 og 9-0..jøss tenkte vi. Så bra ,da er turneringen allerede i boks.. Så kom ene seieren etter den andre og de fikk fortjent oppmerksomhet. Fikk sett de spille og mange spennende spillere som vi ble kjent med.

5-1 og mange flotte mål. Nå var de i flytsonen..de kunne jo gå igjennom vegger. Gode Utleira måtte vel stoppe dem? Nei! De valset over det ene laget etter den andre.

Semi og finale..UTROLIG…

Finalen ble mot Ørskog, litt rart selv om vi vet Ørskog har gode lag så kunne vi tenkt oss AC MILAN eller noe lignende..Finalen ble litt avventende for begge lag og gode forsvar med Bratseth kopien i spissen, Sindre Stolt-Nielsen,hadde god kontroll. Det ende med deling av seier noe begge lag var fornøyd med. Dog kommenterte den gode BIL kapteinen,en luring foran kassa, Peter Frostad at det føltes som et tap..Men bøtta var det størrelse på og det må nå vurderes nytt klubbhus til våre pokaler.

Vi glemmer heller ikke J 14 som gjorde svært mange gode kamper og tok en fortjent 5-2 seier over Klæbu i bronsefinalen. Vi kunne hatt 3 i finalen….Har det skjedd før i Norway cup sin historie?

Mye godt spill av disse og vi glemmer heller ikke G16 som ett år yngre viste seg fra en svært positiv side og det lover godt for fortsettelsen. De hadde også med et sjuer lag som spilte i B sluttspillet. 

Jr.laget var det stilt forventninger til, men var uheldig med skader på sentrale spillere så det ble litt preget av dette.

Men de hadde sine gode kamper også og de vil helt sikkert komme sterkt tilbake.

Norway cup er en hektisk uke, med følelser og opp og nedturer. Det er godt å kjenne på felleskapet og bli kjent med nye mennesker i BIL familien. Det er godt å oppdage at det er andre lag som man blir kjent med og som man følger på kamp. Det er svært viktig at man bruker klubben som en arena for å sosialisere seg og utvide sin horisont.

Her ser man ikke bare sin egen sønn eller datter, men blir en del av det. Man ser heller ikke bare sitt eget lag, men andre lag. Det skapes tilhørighet til klubben vi er blitt så glad i!​

Så ber vi om forståelse for at det er en umulighet å dekke alle lag likt. Ikke er vi ansatt for å gjøre det, heller ikke har vi kapasitet å reise fra ene arenaen til den andre. Det er kamper fra Kringsjå til Ekeberg og Abildsø. Det er lange dager fra tidlig morgen til sen kveld. Så se klubben og vi gleder oss på andres vegne!

Med hilsen

Hogne

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift