Vipps, så ble betalingen enkel

Vipps, så ble betalingen enkel

Vår hovedsamarbeidspartner Sparebank 1 SMN har inngått et partnerskap/deleierskap med flere andre banker om betalingsløsningen Vipps. Mange av våre medlemmer har kanskje allerede tatt denne i bruk for vennebetaling og er kjent med løsningen. Fra høsten av vil også idrettslaget ta Vipps i bruk i våre kiosker.

Enklere for oss og for deg

Når Sparebank 1 SMN går inn i samarbeidet handler det mye om endringene vi kan forvente på betalingsmarkedet i framtiden. At banken vår nå tar Vipps i bruk fører blant annet til at mCash og Sping ganske snart avvikles, slik at man får en felles plattform for mobilbetaling blant de største norske bankene.

I løpet av kort tid vil man på cuper og andre idrettsarrangementer kun trenge å forholde seg til Vipps, og ikke mange forskjellige applikasjoner. Det blir enklere for oss som arrangerer, og for deg som kunde.

Lennart Molvær Aarseth, som jobber med betalingsløsninger i banken er veldig godt fornøyd med at det nå satses på den ene løsningen for det norske bankmarkedet.

- Vi er veldig fornøyd med vårt deleierskap i Vipps. Det er godt over to millioner brukere, og da blir det lettere for være lag, foreninger og bedriftskunder å ha mobilbetaling enn om hver bank skal ha sin egen unike løsning, sier Lennart.

Idrettslag kan for eksempel velge å ha egne kiosker eller hurtigkøer for Vippsbrukere på større arrangementer.

- Jeg var på Lerumcup i slutten av juni, og der hadde tatt i bruk hurtigkøer med Vipps. Her er det spesielt viktig at man velger varene sine før det blir din tur, slik at man bare kan gå bort og hente det man skal ha. Da får man effektiv køavvikling, sier Lennart.

På neste års Blindheimscup kan du ta i bruk Vipps i kioskene.

Vipps for barn

I løpet av oktober satser Vipps på å komme med en egen løsning for barn, hvor man kan lade opp barnas vippskonto med et valgt beløp. Om man er på en cup kan man da lade opp barnets egen konto med f.eks. 100 kroner, og da kan de ikke overtrekke dette. Litt som med kontantkort på mobiltelefonen.

Når barna er på cup kan de selv handle i kiosken med Vipps for barn.

Viktig utvikling for Sparebank 1 SMN

For banken vår er det viktig å være med på den teknologiske utviklingen for å gi bedrifter, privatkunder og ikke minst idrettslag som oss gode løsninger.

- Vi er en bank som ikke står tilbake for noen på tekniske løsninger og produkter. Det må også legges til at vi har utrolig mye dyktige folk som jobber for oss, og ikke minst de som jobber i våre lokaler på St. olavs plass. Det er spesielt kjekt at vi har begynt å vise igjen lokalt her, som rosen fra den maritime klyngen i forbindelse med lavkonjunkturen og ikke minst støtten til idrett og kultur her lokalt, avslutter Lennart.

Sparebank 1 SMN er Blindheim Idrettslags hovedsamarbeidspartner.

Hvordan ta i bruk Vipps-betalinger som bedrift eller lag og ?organisasjon? Dette gjøres enkelt ved å gå inn på vår hjemmeside smn.no/bedrift og rett og slett bestille Vipps der. Evt. så kan Lennart M. Aarseth i SpareBank 1 SMN kontaktes på telefon 90248120 eller mail: lennart.aarseth@smn.no.

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift