Aktiv Trening med nye lokaler

Aktiv Trening med nye lokaler

Vår samarbeidspartner Aktiv Trening har i sommer flyttet inn i nye lokaler på Gressgården, og det er litt av en forandring fra de gamle.

 

Blindheim Idrettslag har tatt seg en prat med Aktiv.

- Vi er utrolig fornøyd med å flytte inn her, dette er virkelig en oppgradering for både oss ansatte og våre kunder. Folk sier at her får de virkelig treningslyst, sier daglig leder Tone Blomvik.

Selv om de gamle lokalene fungerte godt etter formålet har det blitt en stor forandring til det bedre. På Gressgården er det stor takhøyde, mye lys og åpne rom.

- Vi kunne ikke fått det bedre. Dette er lokaler som er tilpasset et treningssenter, og her har man alt man trenger for å ta seg ei treningsøkt. Vi er veldig stolte av spinningrommet vårt, hvor vi har et eget ventilasjonsanlegg som sørger for perfekt temperatur.

Hvordan har kundene tatt imot forandringene?

- Medlemmene våre har gitt oss gode tilbakemeldinger, og det har vært mye besøk fra dag en av. Vi har store lokaler og har et stort utvalg av maskiner, så selv om det har vært mye folk her føles det på ingen måte trangt. Det er lite venting for å få trene, og her har vi et fullverdig treningssenter som har noe for alle.

Så alt er klart for en aktiv høst for de som vil trene i bydelen vår?

- Absolutt. Senere i høst får vi også et eget yoga- og pilatessal, og vi er som eneste treningssenter i byen sertifisert for Hammer Strength. Så her er det bare å komme!

Blindheim Idrettslags aktive utøvere og tillitsvalgte har egen medlemspris hos Aktiv. Mer informasjon om det finner du her.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift