Fotballens sjømatsalg 2017 er i gang!

Etter at sjømaten har vært borte fra sortimentetet i forballens medlemssalg, er den nå endelig tilbake. Løp og kjøp!

Hvert aktivt medlem i fotballgruppa skal handle for tilsammen kr 2.000,- gjennom medlemssalg i løpet av året.  Er det flere aktive medlemmer i samme familie skal det handles for kr 2.000,- for første aktive og deretter for kr 1.000,- for hvert aktive søsken.

Dette er bestemt av årsmøtet og erstatter tidligere lodd-salg og forhindrer økning av aktivavgiften.  Dette salget er derfor obligatorisk for alle medlemmer.  Unntatt fra forpliktelsen er medlemmer som er født senere enn 2010, hovedtrenere, hovedoppmenn og andre med verv i klubben der fritak er gitt. 

Tidligere i år har vi hatt salg av kaffe og toalettpapir, nå er det fisk, reker og hvalkjøtt som kan handles, i tillegg til toalettpapir.  Seinere i høst regner vi med å ha vedsalg som avslutning, men dette kan vi ikke bekrefte helt ennå.  Det er som nevnt kjøp gjennom hele året som samlet skal utgjøre forpliktelsen.

Salgsperioden vil strekke seg fram til 20 september, med utlevering av prodktene den 27. september (ved Blindheimshallen).  Alle vil få tilsendt email og sms med påminning om henting i forkant av hentedato.

Vi har forsøkt å samle et variert utvalg av sjømatprodukter.  Priser og annen informasjon om produktene finner du på salgssiden vår.

Salgssiden finner du ved å gå på nettsiden til Blindheim Idrettslag og deretter velge "Medlemssalg - Fisk 2017" under menyen "Fotball", eller ved å klikke på denne linken:

http://www.blindheim.idrett.no/portal/public/event/signup.do?siteId=72&eventId=31370

Mvh

Fotballstyret

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift