Norges beste Nabo med på laget

Ny samarbeidsavtale

Norges beste Nabo med på laget

Blindheim Idrettslag har vært så heldige at vi har fått låne utstyr av Naboen Utleie når vi har gjort vedlikehold på idrettsanlegget i år. Vi inngår nå en spennende samarbeidsavtale for de kommende årene.

- Vi leier ut utstyr, verktøy og maskiner, til store og små bedrifter, samt folk flest. Vi jobber etter et godt verdigrunnlag som preger alle Naboens avdelinger, hvor vi skal være grundige, kunnskapsrike, miljøbevisste og folkelige, forteller avdelingsleder Espen Garnes.

Naboen åpnet dørene tidligere i år, og har hatt en hektisk oppstart.

- Vi har hatt stor pågang, noe som er veldig artig. Vi har investert stort i en moderne maskinpark, og ønsker å levere god kvalitet til våre kunder, sier Espen.

Espen har selv vært aktiv i Ravn, og kjenner godt til idretten – ikke minst alt arbeidet som kreves for å vedlikeholde et idrettsanlegg.

- Vi er veldig glad for å kunne støtte Blindheim Idrettslag. Dere har fått en imponerende idrettspark på Blindheim, og nå kan vi sammen ta i et tak for å vedlikeholde den. Gode forhold gir mye idrettsglede, og det er vi glade for å bidra til.

I tillegg får Blindheims medlemmer gode medlemsfordeler ved leie av utstyr hos Naboen. Ta gjerne kontakt med Espen på telefon 900 54 900 for et godt tilbud.

Les mer om Naboen på deres hjemmesider.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift