Vi viderefører samarbeidsavtalen med Umbro

To nye år med Scantrade og B. Rongve.

Blindheim Idrettslag inngår ny avtale med Scantrade og Rongve

Vi har inngått ny avtale med vår mangeårige utstyrsleverandør Scantrade og sportsbutikken B.Rongve Klubb. Scantrade leverer sportsutstyr fra blant annet Umbro og Mizuno.

- Vi er glade for å videreføre samarbeidet med Scantrade og Rongve. Vi har hatt et godt samarbeid i mange år, og det viderefører vi for de to neste årene. Spesielt viktig for klubben er Rongves butikk på Moa som gir medlemmene enkel tilgang til klubbtøyet vårt, sier daglig leder Daniel H. Strand.

Blindheim har i år nye drakter fra Umbro.

Rongve har hatt butikk på Vingårdsskiftet siden 2013, og har et godt utvalg av blindheimsklær, sportsutstyr og ikke minst fotballsko.

- Vi er klubbspesialist og fører det man måtte trenge av idrettsutstyr, i tillegg til Blindheims klubbkolleksjon. Hos oss får alle medlemmer i Blindheim gode rabatter, som 25 % rabatt på Umbro fotballsko og 25 % på Mizuno. Vi har også en rekke andre produkter til gode priser for klubbens medlemmer, sier Erik Tollås i Rongve.

Regionsansvarlig Pål Stadsnes er naturlig nok godt fornøyd med å få levere utstyr til fylkets største idrettslag de to neste årene.

- Det er artig å se utviklingen til Blindheim som samarbeidspartner. Klubben har tatt store steg sportslig på fotballsiden, med et lovende herrelag og et ungt damelag. Det er også imponerende at Blindheim stadig er med på høyt nivå i volleyball. Vi ser også at klubben har utviklet seg administrativt, og at det gjøres et godt arbeid, sier den tidligere venstrekanten Pål.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift