Ny butikksjef på Eurospar Blindheim

Ny butikksjef på Eurospar Blindheim

Mangeårig butikksjef Tommy skal over i ny stilling som regionsansvarlig for netthandel, mens assisterende butikksjef Sindre Øvstegård blir ny butikksjef. Begge to kjent fra den Emmy-nominerte kortfilmen «Tommy er borte», som gikk sin seiersgang før sommeren på det store vide verdensnettet.

Utklipp fra storhiten "Tommy er borte".

 - Vi har hatt et godt og nært samarbeid med Blindheim Idrettslag som vi ser fram til å videreutvikle, sier Sindre.

 I år er Eurospar Blindheim ny draktsponsor, og en av idrettslagets største samarbeidspartnere.

 - Vi er en butikk med sterk lokal forankring, med mange ansatte fra Blindheim. Vi satser på å være en butikk med stort utvalg, god ferskvareavdeling og ikke minst en meget god frukt- og grøntavdeling, forteller Sindre.

 Vi har jo i år en mulighet for å få en bonus på hele 100 000 kroner om dere når omsetningsmålet. Hvordan ligger vi an der, Sindre?

 - Vi har hatt en god vekst i år, og står vi på sammen ut året skal vi klare målet vårt og dere får bonusen. Så ta handelen her på Eurospar, så klarer vi dette, avslutter Sindre.

 Ny assisterende butikksjef er for øvrig Joachim Røvreit, tidligere Blindheimspiller som nå får testet sine keeperferdigheter for «de solbrune guttebassene» kjent som Emblem 2 (sitat Blindheim 2). 

Joachim Røvreit i aksjon for Emblem 2. Her på scoring av Blindheim 2.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift