Vi arrangerer byttehelg!

Fredag kan du levere inn ditt skiutstyr, lørdag kan du kjøpe!

Vi arrangerer byttehelg!

Blindheim Idrettslags damelag arrangerer i samarbeid med vår hovedsamarbeidspartner Sparebank 1 SMN «Byttehelgen», hvor du kan både selge og kjøpe brukt skiutstyr. Arrangementskomiteen ved "byttedyrene" Vilde, Hanna og Mathea er godt i gang med planleggingen i forkant av helgas arrangement.

- Vi er spent på mottakelsen, og vi håper at mange vil benytte seg av sjansen til å selge sitt brukte skiutstyr, sier jentene.

20171106_184808.jpg

Planleggingsmøte i arrangementskomiteen.

Byttehelgen foregår ved at du leverer inn ditt brukte skiutstyr fredag 10.11, mellom 15:00 og 20:00. Her setter du selv den prisen du ønsker på utstyret. Vi selger utstyret for deg neste dag. Får vi solgt utstyret beholder vi 20 %, mens du får 80 % av summen. Hvis utstyret ikke blir solgt kan du hente det igjen etter at byttedagen er ferdig. Det er altså ingen risiko for deg som selger!

- Vi tar også imot brukte fotballsko. For de litt dyre skoene som er i fin stand setter vi en pris, og gjør det på samme måte som for ski. For billigere sko og de som kanskje er litt mer slitt selger vi dem til 50 eller 100 kroner stykket, hvor klubben beholder alt, sier jentene.

Vi har åpen kiosk med salg av kaffe og vafler under byttedagen.

Kort oppsummert:

  • -Lever inn ditt utstyr på fredag mellom 15 og 20. Det er flott om du bestemmer deg for pris på forhånd.
  • -Du kan kjøpe brukt utstyr på lørdag mellom 11 og 14.

God byttehelg!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift