Godt besøkt byttehelg

Godt besøkt byttehelg

I helga har idrettslaget i samarbeid med Sparebank 1 SMN arrangert Byttehelgen. På fredag tok vi imot brukt skiutstyr og litt annet sportsutstyr som vi videresolgte. Arrangør av årets byttehelg var vårt damelag i fotball, med bistand fra idrettslagets administrasjon.

- Vi er godt fornøyd med oppmøtet. Vi var på forhånd veldig spente på både hvor mye utstyr som ville komme inn, og hvor mange som faktisk kom til å møte opp og handle. Så vil det alltids dukke opp uventede hendelser på nye arrangement som vi ikke har tenkt på, og disse må løses på kort varsel, sier jentene som arrangerte.

Heldigvis virket det meste å gå som smurt for damelaget.

20171111_130703_008.jpg

Spillere fra damelaget stod for gjennomføring av arrangementet.

Kjekt tilbud

Av de mange handlende denne lørdagen traff vi Lotta (8) og Ludvik (6). De synes begge det var kjekt å lete etter godbiter på bruktmarkedet.

- Vi har funnet oss langrennski, sko, staver og slalomski. Det er veldig gøy å stå på ski, sier Lotta.

20171111_112601.jpgFra venstre: Ludvik, Lotta og Inger.

Lillebror Ludvik var mest fornøyd med vaflene.

Mor Inger Hanken Krogen satt også pris på arrangementet.

- Helt topp. Jeg husker fra min oppvekst at vi hadde dette på ungdomsskolen, i aulaen. Så dette kan vi gjerne ha hvert år. Vi leverte inn en del ting i går, så nå håper jeg at vi får solgt det, sier Inger.

En annen handlende vi traff var Kjersti Waagan, med sønnen Ola.

/zcWg6btEumwO.jpgFv.: Kjersti og Ola

- Et flott tilbud. Vi leverte inn en del varer i går, som vi er spente på om vi får solgt. I dag er vi ute og ser om vi finner noe til sesongen, sier Kjersti.

Heier på brukt

Vår hovedsamarbeidspartner Sparebank 1 SMN er godt fornøyd med årets byttehelg.

- Vi må sørge for at barn og ungdom kan fokusere på idrettsglede og ikke på hvilken årsmodell eller farge det er på skiene. Vi bidrar til byttehelgen for å synliggjøre den store ressursen som ligger i boder og kjellere og for å få frem hvordan vi kan skape minst like stor idrettsglede ved å ta denne ressursen i bruk for alle, sier banksjef Marita Løvik Stadsnes i Sparebank1 SMN.


Vi håper å gjenta byttehelgen sammen også neste år.©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift