Svinø Entreprenør blir tribunesponsor

Les mer om byggetrinn 2 på tribunen

Vi presenterer Svinø Entreprenør-tribunen

Idrettslaget jobber i disse dager med å realisere byggetrinn to på vår nye tribune. Vi ønsker å bygge et tilbygg med tak over tribunen, og da er det med stor glede vi kan annonsere at Svinø Entreprenør har valgt å bli navnesponsor for tribunen.

Fra venstre: Oddgeir Svinø og Odd-Ivar Svinø.

Forutsatt at vi klarer å fullfinansiere tribunen vil den bli hetende «Svinø Entreprenør-tribunen», og den vil da bli et landemerke på Blindheim.

- Vi håper at den nye tribunen vil bli miljøskapende på Blindheim, og at det blir et kjekt sted å treffe naboer, venner og andre foresatte. Det at publikum samles under tak på ett og samme sted tror vi gir hele idrettsanlegget et stort løft, sier Oddgeir Svinø.

At Oddgeir og Svinø Entreprenør har et stort hjerte for Blindheim Idrettslag og vår flotte idrettspark er det ingen tvil om, noe vi kunne lese om på våre nettsider tidligere i år.

- Et velutviklet idrettsanlegg er viktig, og med de forholdene som er på Blindheim har barn og unge et kjempegodt utgangspunkt til å få kjekke opplevelser sammen. Vi tror også at det er viktig at spillerne får noe å strekke seg etter, ved at rammene på kampene blir ordentlig bra, sier Oddgeir.

Sønn Odd-Ivar Svinø stemmer i.

- Idrettslaget betyr mye for oss, og jeg har selv vært aktiv som både spiller og trener i klubben. Det at barn og unge får gode oppvekstsvilkår er noe vi ønsker å bidra med, så da er det kjekt å være med og utvikle idrettsparken, sier Odd Ivar.

Blindheim Idrettslag takker Svinø Entreprenør for tilliten og støtten!

P.S

Vi har fortsatt ledig to av seks reklameplasser på tribunebygget. Ta gjerne kontakt med idrettslaget ved daglig leder Daniel Strand om du ønsker en prat rundt tribunen og ledige reklameplasser. Daglig leder kan nås på telefon 97 71 24 53 eller epost daniel@blindheim.idrett.no.

Vi kommer også etter hvert til å lansere en Spleise-aksjon på Spleis.no for å realisere byggetrinn 2. Idrettslaget kommer tilbake med mer informasjon når dette er klart.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift