Nyhet - Vipps faktura

Medlemskontingent og aktivavgift kan nå betales i Vipps

Nyhet - Vipps faktura

Vår nettsideleverandør har nå lansert Vipps Faktura som betalingsalternativ for medlemskontingenter og aktivavgifter. For deg som medlem kan du betale fakturaene direkte i mobilappen, du slipper KID, du får varsel på mobilen med utsendelse og i appen har du betalingshistorikk og link til hver enkelt faktura fra klubben. I løpet av 2018 kommer også muligheten til å utsette betaling eller velge delbetaling.

Om du ønsker å motta disse i Vipps må dette aktiveres i appen. Video med forklaring finner du her.

Merk at kontonummer for innbetaling av medlemskontingenter og aktivavgifter i år er nytt. Det skyldes at alle innbetalinger går til vår leverandør Spoortz AS (Kxweb), og deretter blir overført til oss. Det skyldes krav fra Norges Idrettsforbund om at innbetalinger må foregå i et lukket system.

Utsending av medlemskontingent for 2018 skjer førstkommende onsdag.

Nytt regnskapssystem

Vi har også byttet regnskapssystem i år, og med det vil vi ta i bruk e-faktura på øvrige utsendelser fra idrettslaget. For å godkjenne e-faktura fra Blindheim Idrettslag må du aktivere dette i din nettbank for Blindheim Idrettslag. Vi kommer tilbake med mer info om dette, og forhåpentligvis også avtalegiro når alt er klart.

Vi håper at dette vil gjøre det langt enklere for dere å motta regninger fra klubben, framfor dagens epostfakturaer.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift