Blindheims U15-jenter sikret seg NM-billetten!

I regionsmesterskapet i U15 i Molde på lørdag etterlot Blindheim ingen tvil om hvem som er best i Møre og Romsdal.

Selv om jentene fra Blindheim har dominert U15-klassen denne sesongen, var det knyttet en del spenning til om de ville klare å følge opp det gode spillet fra tidligere turneringer. For på lørdag sto det om billetten til å delta i NM i april, og nerver spiller en viktig rolle i volleyball.

Men U15-jentene viste klart hvem som er best i Møre og Romsdal i aldersklassen under 15 år. De holdt hodet kaldt og viste god lagånd og spilleglede da de slo KFUM Volda 2-0 (25-6 og 25-14), mens Molde ble slått 25-4 og 25-6. I tillegg måtte 2004-jentene fra Blindheim se seg slått av sine egne. Men 2004-jentene bet også fra seg mot Volda og Molde, og det er ikke tvil om at de vil gjøre det skarpt i U15 neste år.
Dermed er det bare å bestille billetter og overnatting for 2003-jentene, som skal til NM i Bergen 6.-8. april. Der håper jentene å følge opp det gode spillet, for hvis de klarer å holde samme nivå som i lørdagens RM, kan det bli veldig spennende å følge dette laget i NM. 
Dette laget er en suksesshistorie etter at 2003-jentene fra Flisnes og Blindheim ble slått sammen til ett lag da de begynte på ungdomsskolen. Det er 13 jenter som er ivrige på trening og i kamp, og som viser både veldig gode volleyballferdigheter og samhold og lagånd. 

Vi ønsker dem lykke til i NM!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift