AMFI Moa med som tribunesponsor

Vår viktige samarbeidspartner AMFI Moa fornyer sin samarbeidsavtale.

AMFI Moa med som tribunesponsor

Vår viktige samarbeidspartner AMFI Moa fornyer sin samarbeidsavtale med Blindheim Idrettslag, og blir også med som tribunesponsor for byggetrinn 2 på vår nye tribune.

- Det er viktig for oss å støtte arbeidet som gjøres rundt om i byen vår, og vi samarbeider med mange idrettslag og foreninger. Vi synes det er ekstra kjekt å være med på tribuneprosjektet til Blindheim da gode tilskuerfasiliteter bringer folk sammen, sier senterleder Anne Mari Rødal Kleppe.

Utvider senteret

Det er ikke bare Blindheim Idrettslag som har byggeprosjekter på gang. På Moa er det stor byggeaktivitet, og 1. november åpnes det nye tilbygget. Totalt er nybygget på hele 35.000 kvadratmeter, hvor butikker skal utgjøre 12.000 av disse.

- Vi er i dag landets tredje største kjøpenseter målt i areal, og så snart vi tar i bruk nybygget er vi størst til lands, sier Kleppe.

I tillegg til handel vil senteret by på opplevelser for de besøkende. Restaurantkjeden O’Learys får et areal på hele 4000 kvadratmeter, og skal i tillegg til servering utvikle et eventsenter med underholdning.

Kinosenter

- Det blir også et kinosenter med hele seks saler, sier en fornøyd senterleder.

Disse vil være topp moderne, og gi et langt mer omfattende kinotilbud til innbyggerne i byen vår.

Blindheim Idrettslag takker AMFI Moa for fortsatt støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift