Byggmax Ålesund ny samarbeidspartner

Vi ønsker Byggmax Ålesund velkommen som ny samarbeidspartner!

Vi glade for å nå kunne ønske Byggmax Ålesund velkommen som ny samarbeidspartner for idrettslaget vårt. I slutten av november åpnet de sin nye butikk på Blindheim, sentralt plassert i krysset ved Tor Sevaldsen og DSV.

- Nå som vi har etablert oss her på Blindheim er det naturlig å støtte det lokale idrettslaget, og gjennom det bidra til et godt lokalmiljø for bydelens innbyggere, sier en strålende fornøyd varehussjef Terje Kristiansen.

Åpning som forventet

- Starten har vært bra, og spesielt de to siste ukene har vi hatt gode besøkstall. Vi er inne i den rolige perioden på året nå, men vi er klar til å ta imot det store innrykket av kunder når våren nærmer seg. Så snart blomstene spirer og gror starter mange på årets prosjekter, og da er Byggmax stedet for en god handel, forteller Terje.

Hvordan fungerer handel hos Byggmax?

- Vi har et konsept hvor kunden driver selvplukk av varer. Du kjører bilen inn og fyller opp med materialer. Så snart du kommer til utkjørselen tar vi mål og summerer opp før betaling. Så er det bare å kjøre hjem med varene. Innendørs fungerer det som i en ordinær butikk, sier Terje.

Og da blir det kanskje billigere for oss kunder?

- Vi er ledende på pris i Norge. Skulle du finne noe billigere hos andre matcher vi prisen, og gir deg i tillegg 10 % rabatt på differansen. Vi har også 30 dager åpent kjøp, så det er ingen grunn til å dra andre steder enn Byggmax.

I tillegg har Byggmax utkjøring av varer. På nettsidene kan man bestille de varer man ønsker, og man ser også om de har disse på lager i Ålesund. Byggmax kjører ut til hele distriktet. Du kan selvfølgelig også hente varene direkte hos Byggmax. På nettsiden har de i overkant av 40 000 forskjellige artikler, så det skal ikke stå på utvalget!

- En stor fordel med våre nettsider er at du får opp prisen med en gang. Bare å velge butikk i høyre hjørne og legge inn ønsket mengde av hver vare og nettsiden summerer opp for deg. Slik blir det lett å ha oversikt over store og små byggeprosjekter, avslutter Terje. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift