McDonalds Moa ny samarbeidspartner

McDonalds er en av landets største restaurantkjeder, og har vært fast inventar på Moa i over tjue år.

McDonald’s Moa ny samarbeidspartner

Vi er glad for å ønske McDonald’s Moa velkommen som ny samarbeidspartner! McDonald’s er en av landets største restaurantkjeder, og har vært fast inventar på Moa i over tjue år.

Rutinert driver og restaurantsjef

McDonald’s Moa drives av Sverre Villanger, som har jobbet i snart tjuefem år i McDonald’s-systemet. De siste ti årene har han jobbet som konsulent for hovedkontoret med oppfølgning av franchisetakere. Restaurantsjef Vivian har også lang erfaring i kjeden, og går nå inn i sitt tjuende år i rollen.

- Jeg startet i 1995, og ble restaurantsjef i 1998. Den gang var vi et lite senter, og i løpet av året blir vi faktisk Norges største kjøpesenter, sier restaurantsjef Vivian Blomvik.

Både restauranten og senteret har i denne perioden vært i en rivende utvikling, og det har skjedd store forandringer på senteret.

- Vi gleder oss til nybygget åpner. Det blir bra å få på plass enda flere parkeringsplasser, gangbro til Moa Syd og ikke minst enda flere opplevelser for de handlende her på senteret vårt, sier Vivian.

For restaurantens del fikk de en nødvendig ansiktsløftning for noen år tilbake, og framstår i dag som en moderne og trivelig restaurant.

Selv med mange endringer er Bigmac'en den samme gamle

Fra rabagast til arbeidsfolk

Restauranten på Moa er en stor virksomhet, og har 34 medarbeidere i ulike stillingsprosenter, med innslag fra mange forskjellige land og nasjonaliteter.

- Det er lærerikt og artig å ha såpass mange nasjonaliteter hos oss, og det er spennende å se hvordan mennesker med så ulik bakgrunn samhandler, sier Vivian.

Ikke minst får mange ungdommer sitt første møte med arbeidslivet hos McDonald’s.

- Det er en artig reise for ungdommene vi ansetter, og vi har sett mang en «rabagast» ende opp med å bli en pliktoppfyllende og flink arbeider. Dette er viktig erfaring for ungdommene, sier Vivian.

Arbeidstrening

Blindheim Idrettslag startet i fjor med å tilby arbeidstrening til unge mennesker som av ulike årsaker har falt ut av arbeidslivet, primært på vår fotballfritidsordning og med vedlikeholdsoppgaver i idrettsparken. Målet med dette er å få disse inn i ordinært lønnet arbeid hos en bedrift, gjerne hos en av våre mange samarbeidspartnere.

- Vi har fått en del arbeidstakere fra NAV som har startet på arbeidstrening hos oss, før det senere har ført til lønnet arbeid. Vi er kjempepositive til å samarbeide med Blindheim Idrettslag om dette, og vil gjerne gi sjansen til ungdom som først har vist seg fram i Blindheim. Det viktigste for oss er jo at ungdommene er presise, stabile og læringsvillige, sier Vivian.

Blindheim Idrettslag takker hjertelig for støtten og for det nye samarbeidet!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift