Trivselstannlegene i Ålesund

Les mer om vår nye samarbeidspartner Apollonia Tannklinikk

Trivselstannlegene i Ålesund

I Ålesund sentrum finner du Apollonia Tannklinikk som er en av landet største tannklinikker. Apollonia ble startet av to lokale gründere for nitten år siden, og har i dag tilknyttet seksti ansatte.

 - Vi er inne i vårt nittende år nå, og det har vært en spennende reise fra en liten klinikk med meg og min kollega Fredrik Skodje, til vi i dag er en av landet største, sier Nils Jørgen Selliseth.

Nils Jørgen er en av grunnleggerne av Apollonia Tannklinikk

Nils Jørgen og Fredrik brenner begge for tannlegefaget, og ikke minst pasientenes trivsel. Navnet på klinikken er hentet fra skytsengelen St. Apollonia, som det gjennom historien har vært vanlig å be til dersom man hadde tannverk.

- I dag tror vi nok på litt andre metoder for å behandle tannverk, men vi tok det navnet fordi det handler om omsorg, og er en viktig verdi vi jobber etter her hos oss, sier Nils Jørgen.

Lun atmosfære i moderne fasiliteter

Den gode pasientomsorgen kommer også til uttrykk gjennom fasilitetene hos Apollonia. Venteværelset minner langt mer om en moderne hotellresepsjon enn et legekontor.

- Målet vårt har vært å skape en lun atmosfære, og ikke et fullt så klinisk uttrykk som man har på behandlingsrommene. Det skal være avslappende og fint å sitte på venterommene hos oss. På mange måter har vi gjort mye mer enn vi «må», men vi gjør dette fordi vi tror pasientene setter pris på det, sier Nils Jørgen.

Det er lite som minner om et legeværelse i resepsjonen hos Apollonia.

At Apollonia har gjort det lille ekstra i sine lokaler er det ingen tvil om. I venteværelset kan man spille Playstation, ta seg en kopp kaffe, lese eller bare slappe av. I selve behandlingsrommet kan man blant annet se på TV i taket eller lytte til musikk.

- Dette handler mye om arbeidsmiljø og trivsel for de ansatte, noe vi tror er med på å gi oss fornøyde pasienter. Pasientenes trivsel er noe av det aller viktigste for oss, sier HR-sjef Rune Hoem.

- Vi har investert mye i disse lokalene, og vi har stort sett benyttet oss av lokale leverandører her på Sunnmøre. Som lokal bedrift er det viktig for oss å bruke andre lokale aktører, sier Nils Jørgen.

Mens tannlegen justerer reguleringen kan pasienten se på TV.

Støtter lokalt

Ønsket om å bidra til lokalsamfunnet er også en av årsakene til at Apollonia nå har valgt å bli en større samarbeidspartner med Blindheim Idrettslag.

- Vi ønsker å være en positiv bidragsyter i lokalsamfunnet, og dette er en av måtene vi bidrar på, sier HR-sjef Rune Hoem.

Som del av samarbeidet ønsker Apollonia å arrangere en åpen dag for Blindheims medlemmer, hvor man får en gratis undersøkelse og tilbud om transport fra skolen til behandling.

- Når man skal ha tannregulering betyr det ofte ett til to år med ti besøk i året, og da tror vi at skyss fra skole til behandling er til stor hjelp i en hektisk hverdag, sier Rune.

Ønsker du mer informasjon om tannregulering finner du her syv gode grunner til å velge Apollonia.

Blindheim Idrettslag takker for tilliten, og ser fram til et godt samarbeid med Apollonia Tannklinikk.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift