Oppussing av miljørommet

Praktisk info om prosjektet

Oppussing av miljørommet

A-laget i fotball med byggelederne Aleksander Hagerup, Anders Kroken og Andreas Sæter i spissen har tatt på seg jobben med å pusse opp miljørommet på klubbhuset. Rommet er mye brukt av alle medlemmene våre, og fortjener nå en oppgradering. Arbeidet blir gjort på dugnad med de tre nevnte herrene og A-laget i spissen, men de tar gjerne imot hjelp fra andre nevenyttige i idrettslaget vårt. Mesteparten av arbeidet vil bli gjort over fire-fem helger, og muligens noe arbeid på kveldstid.

Merk at rommet blir stengt for all bruk fra førstkommende lørdag, og åpnes først når arbeidet er avsluttet. I mellomtiden kan møter og lignende legges til storsalen eller lille møterom. I vår bookingkalender er miljørommet nå borte, og storsalen er lagt inn som alternativ.

Behov for møbler

Når vi først skal pusse opp rommet er det også ønskelig med nye møbler og litt inventar. Har du møbler eller inventar du ønsker å donere til oss kan du ta kontakt med daglig leder Daniel Strand, enten på epost daniel@blindheim.idrett.no eller telefon 97712453.

Tips oss gjerne om du vet om bedrifter som skal bytte ut møbler, er på flyttefot eller lignende.

Vi har behov for:

- Hjørnesofa – ca. 2,75 på kortside og opptil 4 meter på langside.
- Sofabord som passer til hjørnesofaen.
- Møtebord med tilhørende stoler – ca. 6-7 meter langt.
- TV og Playstation 4

Gode samarbeidspartnere

Vi ønsker også å takke H-Vinduet+ som har levert fem vinduer til oss, og vår gode samarbeidspartner Sunn-Trans som kan levere container på et blunk! Øvrige materialer handles inn hos vår nye samarbeidspartner Byggmax, mens den nye systemhimlingen blir levert av Byggmontering Møre.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift