Kundemøter på klubbhuset

Sparebank 1 SMN kommer på besøk

Kundemøter på klubbhuset

I mars tar vår hovedsponsor Sparebank 1 SMN turen fra St. Olavs plass og inn hit til Blindheim. For mange er det kanskje ikke like enkelt å ta turen ut til byen for et møte med rådgiver, så da oppretter de rett og slett en liten filial på vårt eget klubbhus.

- Vi ønsker å være tilstede for kundene våre, så i mars setter vi rett og slett av tid for å komme til deg som kunde, sier banksjef Marita Løvik Stadsnes.

Om du er interessert i et møte med banken kan du enten registrere deg her og bli kontaktet, eller ta direkte kontakt med Jonas Ingebrigtsen eller Bente Knivsflå i banken.

Artikkelen fortsetter under

Personlig rådgiver

Når gjengen blir utfordret på hvorfor Blindheims medlemmer skal velge Sparebank 1 SMN trekker de spesielt fram bankens satsing på personlige rådgivere.

- For oss er det viktig å ha kompetente rådgivere som gir det lille ekstra. Vi satser fortsatt på å ha personlige rådgivere for våre kunder, slik at du ikke skal være nødt til å forholde deg til en rekke ulike mennesker når du kontakter oss, sier Jonas.

- Vi er også veldig opptatt av helheten for deg som kunde og ditt livsløp i banken vår. Her får du råd på dagligbank, forsikring, finansering, sparing og pensjon, legger Bente til.

Artikkelen fortsetter under

Kostnadsfritt bankbytte for Blindheims medlemmer

- Som bank ønsker vi å ha gode totalløsninger for kundene og skal alltid være konkurransedyktige. For Blindheims medlemmer er et eventuelt bankbytte helt kostnadsfritt, og vi tror at mange kan få en bedre løsning ved å samle alt hos oss enn det de har i dag, sier Marita.

Ved å ha en personlig dedikert rådgiver vil man til enhver tid få gode råd for sin privatøkonomi.

 

Møtene med banken tar fortrinnsvis sted på torsdag 01, 08, 15 og 22 mars mellom 09 – 15, men ønsker du andre tidspunkter enn dette er det mulig å få til.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift