Klar for å sykle Trollstigen på Aktiv?

Klar for å sykle Trollstigen på Aktiv?

Aktiv trening Blindheim og Globeracer inviterer til åpent sykkel-event ved Aktiv trening Blindheim i morgen lørdag.

Globeracer er et unikt visuelt sykkelkonsept der vi sykler sammen med profesjonelle syklister på storskjerm. Som gjesteinstruktør har vi fått med oss Espen Gjevestad som har hovedfag innen Idrett og helse fra Norges idrettshøgskole og en PhD-grad fra Universitetet i Oslo. Sitt daglige virke har Espen som førsteamanuensis i fysisk trening ved Politihøgskolen og som spesial-idrettspedagog med tilrettelegging av trening for pasienter med sykelig overvekt ved Sykehuset i Vestfold. Espen har arbeidet i treningssenterbransjen siden 1997 med ulike stillinger som treningsveileder, personlig trener, sykkel-instruktør(18 år!) og distriktsleder for individuell trening og produktansvarlig for innendørs sykling i SATS Norge. Noen vil nok også kjenne igjen Espen som foreleser fra ulike sykkelkurs hos SAFE Education, SATS og Norges Idrettshøgskole.

Espen er faglig sterkt, lang fartstid i bransjen og gir deg svettedryppende sykkeltimer – alltid med kontrollert gjennomføring og god intensitetsstyring.

 

Ta gjerne med pulsbelte om du vil se pulsen din på skjermen. Eventet er åpent for alle og du kan booke deg ved å ringe 400 38 062 mellom 16 og 20 i kveld. Dersom du er medlem kan du bruke bookingen. Det blir trekning av gratis trening, rød løper og give aways.

 

Kort om timene:

Kl. 10:00 Trollstigen Attack:

Intervall 4x4, middels intensitet, klatring 670 m, varighet 45 min.

Her begynner vi ved broen nede i Romsdalen og puster først ut på toppen forbi Trollstigen Kafe. Det er en godt sliten rytter som kommer alene over toppen.

Kl. 12:00  Gravel Climbe:

Intervall 3x4, middels intensitet, klatring 769 m, varighet 30 min Her triller vi ut fra Hjølmo Gård og ned til Øvre Eidfjord. Herfra snur vi syklene og begynner på bakkene oppover Hjølmadalen. Litt opp i dalen skifter veidekket fra asfalt til grus, og alle som har syklet på grus vet at dette underlaget suger krefter..

Kl 13:30 Trollstigen VO2:

Intervall 4x5, høy intensitet, klatring 870 m, varighet 60 min Vi begynner litt ovenfor Trollstigen Camping og topper ut i kraftig motvind ved Trollstigen Kafe.

 

På begge Trollstigen-filmene har vi med oss ryttere fra Bergen Cykleklubb. Til dagen hevder disse seg godt i Norgescupen for landeveissykling. Kristoffer Madsen(førstemann til toppen på begge filmene) er kjent for sine spurtegenskaper og er nå representert på et kontinentallag.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift