TAFJORD Samspill

Vår mangeårige samarbeidspartner TAFJORD har forlenget sin samarbeidsavtale ut 2020. I tillegg har TAFJORD lansert en ny strømavtale kalt TAFJORD samspill.

TAFJORD Samspill

Vår mangeårige samarbeidspartner TAFJORD har forlenget sin samarbeidsavtale ut 2020. I tillegg har TAFJORD lansert en ny strømavtale kalt TAFJORD samspill. Velg du samspill vil idrettslaget i ditt hjerte få hele 1,25 øre per kilowatt du bruker!  

På årets TAFJORD cup kommer TAFJORD på besøk. Vi benytter da anledningen til å fortelle dere om Tafjord Samspill, en strømavtale som gir deg mulighet til å støtte oss og sikre at vi får et ekstra tilskudd til klubben. For hver KWh du bruker går 1 øre direkte til klubbkassen. En gjennomsnittlig norsk husstand har et strømforbruk på 20 000 kilowatt i året, og med Tafjord Samspill utgjør dette 200 kroner til idrettslaget.

Det skal ikke mange husstander til før dette blir en betydelig støtte for klubben!

Mer informasjon om samspill finner du på TAFJORDS sider.

Akrobatikk på høstutgavens TAFJORD cup i fjor.

TAFJORD cup

En stor del av samarbeidet handler om TAFJORD cup, som er en av Sunnmøres største barnefotballturneringer. I tillegg til navnet på turneringen støtter TAFJORD oss med materiell, utstyr og containere for avfallshåndtering under cupen.

TAFJORD cup-general Sven Giske og hans mannskap er godt i gang med planlegging av årets turnering.

- Det melder seg stadig på flere lag, og vi gleder oss til årets første turneringshelg. Vi har mange dyktige og engasjerte frivillige med oss, som har lang erfaring i å arrangere TAFJORD cup, så dette blir bra, sier Sven.

Cupgeneral Sven Giske og hans medhjelpere er klare for en ny cuphelg

Forlenger avtalen

TAFJORD er nordvestlandets største energiselskap med 20 hel- og deleide kraftstasjoner, energigjenvinning og fjernvarme i Ålesund og fiberoptisk kabel i mange kommuner på Sunnmøre.

- Hensikten med vår støtte til Blindheim Idrettslag er å samarbeide med dem som gir lokalbefolkningen gode opplevelser og gjør det interessant å bo her, sier Harald Nøstdahl i TAFJORD.

TAFJORD fortsetter som draktsponsor for alle våre lag, og som tett samarbeidspartner for den etter hvert tradisjonsrike TAFJORD cup.

TAFJORD er en viktig støttespiller for store og små idrettslags i regionen vår.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift