Hele 66 personer fra Blindheim på treningsleir til Tyrkia

Ut med stillongs og knallharde baner!

Hele 66 personer fra Blindheim på treningsleir til Tyrkia

Innsendt bidrag fra Hogne Worren

Ut med stillongs og knallharde baner!

Inn med shorts og strøkne baner. Blindheim fylte godt opp charterflyet som tok forfrosne sjeler fra Blindheim til varmere forhold i Tyrkia og Side.

Både A laget til dame og herrelaget, samt juniorlaget har planlagt reisen i lang tid. I fjor var Tyrkia ikke et tema, men nå var det mer stemning for dette.

God mat, gode fasiliteter og gode baner er en god match.

12 treninger over en periode på en god uke gir god kvalitet på treningshverdagen og ikke minst kan man jobbe med detaljer som er vanskelig å få tid til på en hjemlig arena.

Også kamper ble lagt inn og avtalt for hvert av lagene og her er det litt bingo hvem man møter og motstanden en får. Men det er alltids spennende å møte nye lag og ikke minst fra andre land.

Juniorlaget fikk en god motstander i et lag fra Iran og Traktor ASC eller noe i den dur minnet mer om et senior lag. De var nok noe mer uorganisert enn det vi er vant med og juniorene kjempet som om det var CL finale. De overrasket stort og vann kampen 2-1.

Vant gjorde også damene i en kamp mot norsk motstand med hele 8-0 og det kunne blitt langt mer.

Tettere ble det i kampen mot et dansk lag, men også her bikket det til damenes fordel til slutt.

A laget for herrer fikk bare en kamp siden Hareid etter nøye opptelling trakk seg fra kamp bare en time før. Divisjonskollega fra Trøndelag, Brekken. Der stod BIL for spillet, men Brekken fikk et mål mer og vant med det 2-1.

Det er herlig å være så konsentrert på leir og det skaper en svært god stemning. Denne stemningen gjelder hele tiden og ikke minst på kveldene når det sosiale lagspillet tar til. Der scoret mange og det ble stor underholdning.

Lagene blir godt sammensveiset og spesielt for nye spillere er det viktig å få komme inn i varmen.

Også klubben blir bygd på et godt grunnlag og det vil man tjene på sikt.

100% oppførsel fra start til slutt og det er en fryd å ha med slik seriøs ungdom på tur. Blindheim kan være stolte av sine representanter som både på og utenfor banen viste hva som bor i dem!!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift