Kampreferat Skodje - Blindheim

Generalprøve før seriestart

Kampreferat fra Skodje – Blindheim IL

Innsendt bidrag fra Preben Lorgen

Laget: 3-4-3

Anders Kroken

Mathias Tørlen – Sivert Furevik – Jonas Røn

Andreas Vartdal – Joakim Haugen – Aleksander Hagerup – Fredrik Rotset

Marius Rotset – Emil Karlson – Eivind Skovly

Innbyttere:

Mats Moe

Kristian Mømb

Christoffer Solheim

Phillip Stensbø

Tobias Aasen

Bjørnar Johansen

 

Endelig viste vi at vi har jobba godt i vinter. Vi har hatt troen på prosjektet og vi har merket at vi har blitt bedre og bedre, men vi har slitt med å vise det i form av resultat. I går viste vi hva som bor i oss, og det var en fantastisk følelse!

I garderoben ble vi enige om at vanskelige forhold ikke skulle stoppe oss. Vi skulle gå ut i hundre og øke etter hvert. Vi åpnet bra, men det tok litt tid før vi var i hundre. Etter 19 minutter vinner Joakim ballen og spiller til kaptein-Hagerup som tar med seg ballen og spiller gjennom til Emil «Karlzòne» Karlson. Karlzòne gjør ingen feil alene med keeper.. 0-1.

Like etter vinner Joa nok en ball inne på midten, og han fører ballen fremover mot forsvarsfireren. Det som er avgjørende i denne situasjonen er at vi har gode initiativ i bakrom og forsvaret må falle av inn i egen 16 meter. Joa bestemmer seg for å skyte fra 16 meter og da gjør han ingen feil! 0-2! Tommy «flexnes» Vestnes har ikke rukket å twitre ferdig 0-1 skåringen og er helt forvirret på benken, men han har heldigvis stødige hjelpere i laglederteamet som kan bekrefte at vi har gått opp til 0-2.

Plutselig hører treneren noen som roper på han. Eivind viser tegn at han må bytte. Trener tenker «steike! Han skal vel være skada no da…», men Eivind må bytte av en helt annen grunn. Når han kommer ut spør treneren «ka det e Eivind?» Eivind svarer mens han beveger seg bort fra benken «e håller på å drite me ut». Det var jammen godt å høre tenkte treneren, og lettet kunne han fortsette å konsentrere seg om kampen.

Resten av omgangen har vi mye ball og godt balltempo, men vi klarer ikke å skåre flere før pause.

 

I garderoben prøver vi å fokuse på det vi var gode på, og vi blir enige om noen punkter som må bli bedre i andre omgang.

 

Vi kommer ut i andre omgang og styrer kampen med bra balltempo. Etter 54 minutter spiller Fredrik «Slegga» Rotset en ball i bakrom. Emil Karlzòne har startet løpet som mange ganger før i denne kampen og får ballen i bakrommet. Skodje roper på offside, men Blindheimtreneren er enig med dommer som mener at det er onside. Emil Karlzòne fosser forbi en forsvarer og setter den kontrollert i lengste. 0-3!

Så skjer det som ikke må skje i treningskamper! Emil roper og vrir seg i smerte. Vi går bort og han sier at det smalt i kneet. Han blir fraktet opp i garderoben på båre, og vi står litt bekymret igjen på benken og prøver å konsentrere oss om kampen. Vi krysser både fingre og tær for at Emil skal være tilbake snart!

Tobias Aasen kommer inn og laget klarer å samle seg å gjøre det de skal. Vi styrer det meste og kommer til noen gode muligheter.

Marius Rotset blir spilt opp i mellomrom og trer ballen gjennom forsvaret til Skodje med kirurgisk presisjon. Bjørnar «Ørjan» Johansen som kom inn for Eivind er på løp og alene med keeper gjør han ingen feil. 0-4

 

Bjørnar var ikke ferdig! Andreas Vartdal var god på backen, og på ett av sine mange offensive bidrag kommer han seg i god innleggsposisjon. Nå vil vi skåre!! Vi har mange spillere på vei inn i 16 meter og Vartdal slår hardt langs bakken til Bjørnar «Ørjan» på bakerste stolpe. 0-5!!!

 

Vi har flere gode muligheter med Tobias «Torbjørn» Aasen alene med keeper og en del gode innlegg, men ballen ville ikke inn.

Da skjedde noe som ville gitt god gevinst på oddsen! Vi har corner og Bjørnar «Ørjan» svinger den inn, men den blir klarert ut til Bjørnar igjen. Nå vil alle at Bjørnar skal svinge den inn i feltet igjen, men han er fornuftig og spiller rolig til Phillip på kanten av 16. Nå tenker vi at dette ikke blir noe stor målsjanse, men Phillip blir fra nå av kalt Phillipinho! Han dra seg inn i 16 meteren og får en Skodjespiller på seg fra høyre og en fra venstre, og da slår han til med en vanvittig frekk chipp mellom dem og hopper selv etter ballen og setter den i lengste!!!! Phillipinho!!!!! 0-6!

 

Vi har jobbet godt i vinter og vi har bare ventet på at det skulle løsne. Det føles godt og treneren er veldig fornøyd og stolt av prestasjonen vår!

Vi gleder oss til serieåpningen!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift