Ajax til Blindheim

Ajax Youth Academy kommer for å trene trenerne til Blindheim

Ajax til Blindheim

Innsendt bidrag fra Hogne Worren

Ajax Youth Academy kommer for å trene trenerne til Blindheim!

Dette akademiet går for å være et av de mest suksessfulle akademiene i Europa og de har levert spillere som gir vann i munn: Johan Cruijff, Edgar Davids, Patrick Kluivert,Nigel Jong og Rafael van der Vaart.

Vi kunne ramset opp navn etter navn, men dagens unge spillere vil i alle fall kjenne Christian Eriksen. Ajax Youth Academy hører til Ajax Amsterdam som er en av de absolutte toppklubbene i Europa. De legger vekt på og den såkalte TIPS modellen. Dette går på Tecknique,Insight,Personality and Speed! For hver kriteria er der 10 punkter som de følger.

For noen år siden hadde Aafk besøk av disse og kjørte opplegg på CLS. Da ble god kontakt opprettet med instruktørene. Vår 2003-årgang på guttsiden besøkte for noen måneder siden Amsterdam og akademiet og det er en god oppfølging etter dette besøket som gjør at vi kan invitere ekslusivt våre trenere til å bli trent!

Påmelding har tidligere blitt sendt ut til våre trenere. Skulle du mot formodning ikke ha mottatt denne kan du sende en henvendelse til Rune Johan.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift