Klubbappen fra Spoortz er lansert

Egen app for Blindheim Idrettslag

Klubbappen fra Spoortz er lansert

Vår leverandør av hjemmeside og medlemsregister Spoortz har nå lansert en egen klubbapp som våre medlemmer kan ta i bruk. Du finner appen under navnet "Spoortz" i App Store eller Google Play. Appen har vært under utvikling i lang tid, og vil forhåpentligvis bli et nyttig verktøy for klubben vår.

Funksjoner

I appen finner du ulike funksjoner, hvor noen av dem er lansert nå og andre kommer forhåpentligvis om ikke så altfor lenge. 

Aktivitetskalender

Er du tilknyttet et lag i appen vil du under "aktiviteter" få en oversikt over lagets treninger, arrangement og kamper. Her kan blant annet trenere ta ut kamptropper. De spillerne som er tilknyttet laget på nettsiden vil vise i appen.

Nyheter

Nyhetene fra websiden er tilgjengelig og kan lese i appen.

Meldinger

Det er mulig å sende meldinger til alle tilknyttet laget, samt motta meldinger fra klubben. Forhåpentligvis kommer det etter hvert mulighet til å sende til enkeltindivid. Per nå får man kun opp telefonnummeret og mulighet til å ringe/sende SMS til den enkelte fra appen.

Regninger

I appen får du oversikt over dine ubetalte og betalte medlemskontingenter/aktivavgifter. Er du usikker på om du har noe utestående, eller hva du har betalt får du oversikt her. På sikt skal det kunne komme mulighet til å betale disse fra appen.

Medlemskort

Medlemmer vil få opp medlemskort som viser at man har gyldig medlemsskap i idrettslaget. Dette vil vi f.eks. kunne benytte hos Aktiv Trening for at du skal få medlemsrabatt, samt på årsmøtet for å kjapt verifisere hvem som er stemmeberettiget eller ikke.

Sponsorer

Oversikt over hvem som støtter oss med lenke til disses hjemmesider. 

 

Mer info på Spoortz sine sider.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift